Maškare u MIOCU

Npaisale: Paola Cvijanović Vučković, 2.b i Diana Roguljić, 2.b

13.veljače 2024. imali smo priliku uživati i nasmijati se izvedbama naših kreativnih učenika na projektnom dane Maškare u MIOC-u.

Pripremalo se dugo vremena za taj dan, a da bismo „ubili“ tremu prije svega smo se počastili krafnama i pogledali izvedbu naših profesora. Oni su probili led svojom “MIOC pizzerijom” .

Kao i svake godine kreativnost tete Dunje sve nas je nasmijala. Povorka miočkih pizza krenula je iz zbornice. Imali smo priliku vidjeti sve na meniju Pizzerie MIOC kao i MIOC Wolt.

Nakon profesora došlo je vrijeme za razredne maske.

U jutarnjim satima izlagali su prvi i drugi razredi, a malo prije podne trećaši i četvrtaši.  Teme su se razlile od bajki, dikti pa sve do suvremenih kvizova i problema.

Najviše su nas nasmijali 2.A  miočkom verzijom Biblije. Podsjetili su nas kako je to Mojsije razdijelio more i kojih se 10 zapovijedi trebamo držati. Također, dali važnost borovima u našoj školi koji nam i do proljeća daju ugođaj adventa.

Pohvale profesora dobili su 2.F s miočkom varijantom starog Egipta te 1.C koji nas je nasmijao svojom adaptacijom latinskih dikti, koje je naravno prof. Novogradec najbolje znala. Vidjeli smo različite oblike kvizova, školske bilješke u e-dnevniku, adaptaciju naše najdraže bajke Snjeguljice i sedam patuljaka, ali i Male leteće medvjede koji nas sve vraćaju u djetinjstvo. Iznenadila nas je kreativnost kostima Meksikanaca i hitne službe 1.E i 1.F razreda.

Trećaši i četvrtaši nasmijali su publiku dionosaurom, Elsom, pljačkom kockarnice, čovjekom logika, miočkim bajkama,a oduševili maskama koje su predstavile najveća umjetnička djela.

Da bismo potaknuli naše učenike na suradnju i trud svake godine dijelimo nagradu za najbolju masku. U skladu s vrhunskom koreografijom profesora odlučili smo se da nagrada bude pizza. Ove godine nagradu su odnijeli 2.A i 3.E.

Nadamo se da su uživali u nagradi koju su itekako zaslužili!

Čestitke moramo uputiti i prvašima na hrabrosti i organiziranosti!

Galerija slika

Komentiraj prvi

Ostavi komentar

Your email address will not be published.


*