SPORT

NAPISALI: Zdeslav Šantić 3.b, Vid Šimić 3.b, Stipe Balić 3.b, Sunčica Puljić 3.b

18.9.2023.

Brzina je našim učenicima očito velika vrlina jer su pehare osvojili na natjecanju u trčanju: mladići prvo, a djevojke drugo mjesto. Brze gepardice su bile Hana Brkić, Mara Eva Marković, Karmen Šoljak, Marija Knezović i Ana Radović, dok su kao sokoli jurili Matej Bilić Prcić, Lovro Anđelić i Jakov Miše.

8.11.2023.

Mladići su se istaknuli brzim razmišljanjem i strateškim promatranjem osvojivši prvo mjesto na Županijskom natjecanju iz šaha! Naši bistrići su Lovre Despalatović, Karlo Grgić, Jure Čulić, Darko Kurtović i Stipe Poljak. Zlatom su se plasirali na Državno i pridružili djevojkama Kiari Beljo, Pauli Ladan, Ivani Radoš, Ani Barbarić i Mariji Marti Bilić koje su osvojivši zlato na Gradskom osigurale put u Poreč.

9.11.2023.

Hitrim nogama dokazali su se na Županijskom natjecanju iz krosa osvojivši prvo mjesto! Naši sprinteri su: Duje Livaja, Lovro Anđelić, Jakov Miše, Matej Bilić Prcić, Nina Višić, Marija Knezović i Karmen Šoljak.

15.11.2023.

Na gradskom natjecanju iz badmintona mladići Kristijan Puljić, Toma Padovan, Antonio Sivro i Krešo Andrić osvojili su zlato bez ijednog poraza te su se odmah plasirali na Državno, dok su djevojke Sunčica Puljić, Ivana Katić, Mia Marić i Marta Ercegović srebrnom medaljom osigurale nastup na Županijskom.

22.11.2023.

Bez problema u školi, bez problema u vodi! Naši plivači Antun Pavlović, Ante Sunara, Roko Ravlić, Vid Šimić i Filip Županović su na Gradskom natjecanju iz plivanja pokupili srebro i zaslužili nastup na Državnom.

1.12.2023.

Novi mjesec otvaramo izvrsnim rezultatom s Državnog natjecanja iz plivanja gdje su naši plivači Antun Pavlović, Ante Sunara, Roko Ravlić, Vid Šimić i Filip Županović osvojili sedmo mjesto.

9.12.2023.

Uvijek razmišljajući unaprijed, naše ponosne šahistice osvojile su treće mjesto na Državnom natjecanju održanom u Poreču. Naši mozgići su Kiara Beljo, Paula Ladan, Ivana Radoš, Ana Barbarić i Marija Marta Bilić. Mladići nisu bili toliko uspješni te su svoj nastup završili na devetom mjestu.

14.12.2023.

Godinu završavamo velikim uspjehom u badmintonu jer su Sunčica Puljić, Ivana Katić, Mia Marić i Marta Ercegović osvojile prvo mjesto na Županijskom natjecanju i pridružile se mladićima u daljnjem natjecanju. A tu je i prvo mjesto djevojaka u streljaštvu te bronca mladića u košarci.

Čestitamo svim sudionicima na sjajnim uspjesima i želimo im puno sreće u daljnjim natjecanjima!