Gotova grupna faza MIOC klozeda

NAPISAO: Teo Čotić, 1.c

Završila je prva faza ovogodišnjeg MIOC klozeda. Nakon mnogo utakmica i nekoliko diskvalificiranih timova završila je grupna faza. Organizatori su na njihovoj instagram stranici ovako sumirali grupnu fazu:

Grupa A: 2.f i 2.c
I jedni i drugi očekivano su prošli grupu bez većih poteškoća.

Grupa B: 3.c i 2.e
Od ove se grupe očekivala ozbiljna borba između 3.c 2.d i 2.e dok je 2.a imao male šanse. Nažalost nismo vidjeli 2.d u punom sjaju pa su u četvrtfinale prošli 3.c i 2.e.

Grupa C: 1.c i 3.e
Kada su grupe izvučene, izgledalo je da će ovo biti lagan prolaz za 3.e i 1.d, ali diskvalikacijom 1.d u borbu za prolaz upala su sva 3 razreda. Grupu smrti neočekivano je osvojio 1.c, a 3.e ih je u četvrtfinale otpratio s drugog mjesta.

Grupa D: 4.d i 3.b
Od maturanata se očekivalo odustajanje s obzirom na sve obaveze povezane s maturom, ali odlučili su nastaviti sa turnirom. 1.f je ovdje taktički predao sve utakmice da izbjegnu veliku gol razliku, a bilo je i prije prve utakmice za očekivati da će grupu proći 4.d i 3.b.

U priloženim slikama možete vidjeti kako na kraju izgledaju grupe, timove koji su prošli te glavni ždrijeb. Pratit ćemo sve faze turnira, te Vas pozivamo da dođete gledati utakmice i podignete atmosferu, posebno u finalu koje ćemo najaviti. Zapratite i instagram MIOC klozeda https://www.instagram.com/miocklozed2023/

Slike su po redu kako idu grupe(2.F,2.C,3.C,…)

 

Komentiraj prvi

Ostavi komentar

Your email address will not be published.


*